Wie zijn wij

Van Hooft & Postema Makelaardij is inmiddels ruim 25 jaar actief op de vastgoedmarkt in ‘s-Hertogenbosch, Oss en omgeving.

Er is de laatste jaren veel veranderd op het gebied van de makelaardij. De vastgoedmarkt anno 2017 heeft een nieuwe dynamiek, de wetgeving is op allerlei gebieden gewijzigd, en ook op het gebied van internet is ons werk ingrijpend veranderd.

Er zijn ook zaken die niet veranderd zijn. En die wat ons betreft ook niet zullen veranderen. Zoals het persoonlijke contact met onze relaties. Het is de basis van wat Van Hooft & Postema Makelaardij inmiddels zo’n 25 jaar doet: relaties adviseren en begeleiden bij koop of verkoop van een woning. Het woord “relatie” zegt het in feite al; u gaat een relatie met ons aan en daarbij is persoonlijk contact, elkaar kennen, van essentieel belang.

Toegegeven, men kan tegenwoordig als klant ook veel ‘rechtstreeks’ doen, via telefoon of internet. Maar doorgaans loont het de moeite om met een goede makelaar in zee te gaan. Naast vakbekwaamheid heeft de makelaar de broodnodige kennis van de ins en outs van de makelaardij en van de markt en de lokale situatie.

Naast kennis van de vastgoedmarkt kunnen wij onze opdrachtgevers een verrassend brede dienstverlening bieden. Binnen onze organisatie kunt u ook terecht voor hypotheken, verzekeringen, bankzaken en (echt)scheidingsbemiddeling. Wij koppelen al onze vakbekwaamheid aan een flinke dosis inzet, creativiteit en flexibiliteit!

 

Het team van Van Hooft & Postema Makelaardij