Aankoop

De koop van een woning is zowel een serieuze, spannende als kostbare gebeurtenis, en wij voelen ons daarbij als geen ander persoonlijk betrokken. Van Hooft & Postema Makelaardij begeleidt u graag bij de aankoop van uw droomwoning.

Heeft u een woning op het oog of wilt u ons een zoekopdracht geven? Wij bieden volledige aankoopbegeleiding. Wij adviseren over de mogelijkheden. Wij assisteren u tijdens de bezichtiging. Is uw interesse in de woning serieus, dan onderzoeken wij via alle formele en informele kanalen die ons als makelaar ter beschikking staan alles wat nodig is om een scherpe onderhandeling met de verkoper te voeren. Tegelijkertijd bespreken wij met u wat een reële koopsom zal zijn, maar ook, niet onbelangrijk, wat uw bijbehorende maandlasten gaan worden. U krijgt dus bij voorbaat al een beeld van de (on)mogelijkheden, maar ook van de daarbij behorende gevolgen. Hoe goed kunt u voorbereid zijn?

Naast aankoopbegeleiding zullen wij u desgewenst adviseren over hypotheken, financiering, bouwkundige keuring, verzekeringen, taxateur, notaris, vergunningen, etc. Alles wat zoal komt kijken bij de aankoop van een woning.

Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid om aankoop en hypotheekadvies te combineren. Wij kunnen u dan een sterk gereduceerd tarief aanbieden!

 

Mooi wonen