Wij gaan verhuizen

Van Hooft & Postema Makelaardij gaat verhuizen naar het AAG-gebouw aan Het Wielsem 10 in ’s-Hertogenbosch. Waarom? Omdat ons huidige kantoorpand aan de Schanswetering onvoldoende ruimte biedt voor ons groeiende personeelsbestand.

De verhuizing staat gepland voor het laatste weekeinde van mei. Wees gerust, voor u verandert er niet veel. Uw contactpersonen blijven gewoon hetzelfde.

Toenemende vraag

Wij merken al jaren dat de vraag naar persoonlijk advies en ondersteuning rond financiële zaken en makelaardij alleen maar toeneemt. Dat komt onder meer door de overheid. Die vindt dat u steeds meer zaken zelf moet regelen. Intussen worden de (fiscale) regels en voorwaarden alleen maar complexer. De opkomst van internet maakt dit echt niet eenvoudiger. Wij helpen u om het overzicht te behouden en regelen voor u alles rond de koop en/of verkoop van uw woning.  

Uitbreiding team

Om alle werkzaamheden naar volle tevredenheid te kunnen blijven uitvoeren, dienen wij ons team uit te breiden. Ons huidige kantoor aan de Schanswetering biedt niet genoeg werkruimte voor de nieuwe collega’s. Daarom verhuizen we naar Het Wielsem 10. Op dit adres, precies tussen de Bossche wijken Orthen en De Hambaken in, staat het AAG-gebouw.

We gaan in ons nieuwe pand ‘samenwonen’ met onze zusterbedrijven Van Hooft & Postema, die vanuit Maren-Kessel verhuist naar ’s-Hertogenbosch, en Knops Assurantiën. We voegen activiteiten en expertise samen. Dit geeft ons de kans om bepaalde werkzaamheden nog beter te doen.

Binnenlopen

Vanaf 28 mei kunt u – van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur – het kantoor van Van Hooft & Postema Makelaardij binnenlopen aan Het Wielsem 10 in ’s-Hertogenbosch. De ontvangst- en spreekruimten zijn er uitstekend, bijvoorbeeld voor het voeren van een persoonlijk adviesgesprek. Nieuwe technologieën maken het overigens ook mogelijk om klanten thuis prima van dienst te zijn. Op afspraak bezoeken we u daarom desgewenst ook gewoon thuis.

Ons nieuwe kantoor bevindt zich op de begane grond van het AAG-gebouw, aan de achterzijde. Hier zijn ook de parkeerplaatsen. U ziet daar direct de entree van ons kantoor.

Bezoekadres:
Van Hooft & Postema Makelaardij
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Correspondentieadres:
Van Hooft & Postema Makelaardij
Postbus 2317
5202 CH  ’s-Hertogenbosch

Telefoon: 073-6461830 

Snel zoeken

Recent bekeken